Dispositivos e acessórios
Lotus Leaf Buns with BBQ Pork
Preparação 20min
Total 2h 10min
12 pieces
Ingredientes
Lotus leaf buns
-
water800 g
-
sugar30 g
-
corn oil30 g
-
active dry yeast2 tsp
-
pau flour400 g
-
salt2 pinches
-
corn oil to grease
BBQ pork
-
350 g pork belly, skinlesspork tenderloin350 g
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
sugar1 ½ tsp
-
water500 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
light soy sauce1 ½ tsp
-
dark soy sauce1 tbsp
-
hoisin sauce2 tbsp
-
garlic cloves finely chopped2
-
iceberg lettuce halved6 leaf
-
Japanese cucumbers cored, cut in thin strips4
-
spring onions white part only, finely chopped1 bunch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
9.1 g
Energia
1078.8 kJ /
257.8 kcal
Gordura
6.4 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
41.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Durian Snowskin Mooncake
Nenhuma avaliação
Gula Melaka Kaya
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Hot Chocolate
10min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Yellow Curry noodle soup
20min
Orange Julius
5min
Curry Fish Head
Nenhuma avaliação
Mango sago pudding
35min