Dispositivos e acessórios
Gochujang seafood risotto
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
gochujang paste (see tip)10 g
-
sesame oil20 g
-
Parmesan cheese40 g
-
olive oil50 g
-
mascarpone150 g
-
gochujang paste20 g
-
water1350 g
-
salt1 tsp
-
mussels, fresh, cleaned in shells300 g
-
shrimps, raw, medium, peeled150 g
-
fish fillets, boneless skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)150 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
shallot cut in half1
-
risotto rice e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
white wine50 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds (black)20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1603.2 mg
Proteína
35.8 g
Energia
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Gordura
39.1 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
12.8 g
Hidratos de carbono
77 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Coconut Prawn Soup
45min
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Peruvian Seabass Salad
Nenhuma avaliação
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Mushroom Beef Balls
50min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Seafood Rice
Nenhuma avaliação