![Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/18e5e57d-556b-4000-b1f5-ad5cf70d3923/Derivates/7fc9ec12-102e-4a13-90cc-6487647b53c1.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 russet potato (approx. 340 g)
- 340 g broccoli stems
- 30 g extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp black pepper, ground, plus extra to season, to taste
- 30 g Parmesan cheese
- 115 g onion, in pieces
- 60 g celery, in pieces
- 60 g carrot, in pieces
- 1 garlic clove
-
795
g onion skin broth, homemade (see Tip)
ou 795 g vegetable broth (see Tip) - 115 g crème fraîche
- 2 green onion, thinly sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1305 kJ / 312 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 29 g
- Gordura
- 20 g
- Gordura saturada
- 9 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 1237 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Versatile smooth soup
45 Min
Bannock Bread
45 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Cultured Butter
12h 15 phút
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 Min
Lemon Peel Pound Cake
1 Std. 50 Min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10min