Dispositivos e acessórios
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
russet potato (approx. 340 g)1
-
broccoli stems340 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
Parmesan cheese30 g
-
onion in pieces115 g
-
celery in pieces60 g
-
carrot in pieces60 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
795 g vegetable broth, (see Tip)onion skin broth, homemade (see Tip)795 g
-
ground black pepper to season, to taste
-
crème fraîche115 g
-
green onion thinly sliced2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1237 mg
Proteína
8 g
Energia
1305 kJ /
312 kcal
Gordura
20 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Rice Cooker Brown Rice Salad
Nenhuma avaliação
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min
Chunky Guacamole
10min
Tomato Soup with Grilled Cheese
40min
Steel Cut Oats
35min
Split Pea Soup
2h 10min
Versatile smooth soup
45min
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Smooth cauliflower soup
50min
Versatile chunky soup
50min