Dispositivos e acessórios
Serrano Ham and Asparagus Soup
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
Serrano ham cut in pieces50 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
green asparagus woody ends removed, sliced (5 mm), tips reserved1 bunch
-
salt1 ½ tsp
-
paprika1 pinch
-
water1200 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
vermicelli broken in pieces (2 cm)50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
192.3 mg
Proteína
4.1 g
Energia
461 kJ /
110 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
6.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Community Stars Showcase Vol. 2
12 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Monkfish and prawn soup
1h
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Mushroom Stroganoff
30min
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3h 30min
Asparagus cream soup
30min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Onion Soup
1h
Masala Hake at 55°C
55min
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Arbroath Smokie Soup
40min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Potato and Dried Mushroom Soup
35min