Dispositivos e acessórios
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
roasted red peppers, preserved50 g
-
smoked paprika½ tsp
-
onions quartered250 g
-
red onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt½ tsp
-
Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground cayenne pepper (opcional)1 pinch
-
water100 g
-
cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless900 g
-
fresh parsley leaves only, for garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
34.2 g
Energia
1507 kJ /
360 kcal
Gordura
21.8 g
Hidratos de carbono
6.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SEAFOOD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1h
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Sicilian Prawn Salad
40min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10min
Seafood Risotto
40min
Beef Bourguignon
1h 30min