
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinade
- 4 Tbsp lime juice (approx. 2½ limes)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground turmeric
- 4 fresh salmon fillets thick cut, boneless (approx. 150 g each)
Spice Paste
- 60 g desiccated coconut
- 20 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 5 g fresh coriander leaves
- 3 fresh green chillies halved, deseeded if desired
- 2 garlic cloves
- ½ tsp cumin seeds toasted
- ½ tsp sugar
- ¼ tsp ground turmeric
- 2 Tbsp vegetable oil
Rice
- 1200 g water
- 200 g basmati rice
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 501 kcal / 2097 kJ
- Proteína
- 33.1 g
- Gordura
- 33.8 g
- Hidratos de carbono
- 16.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Steamed Fish
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40min
Basil pesto
Nenhuma avaliação
Masala Hake at 55°C
55min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h