Allergen-friendly Vegetable Stock Paste

4.0 4 avaliações
Preparação 20min
Total 50min
500 g

Ingredientes

  • carrots cut in pieces
    300 g
  • onions quartered
    150 g
  • tomatoes cut in pieces
    150 g
  • courgettes cut in pieces
    200 g
  • fresh mushrooms
    50 g
  • garlic clove
    1
  • dried bay leaf (opcional)
    1
  • fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley leaves only
    4 sprigs
  • coarse sea salt (see tip)
    120 g
  • olive oil
    1 Tbsp

Dificuldade

fácil


Nutrição por 500 g

Sódio 46781.1 mg
Proteína 12.8 g
Energia 1953.1 kJ / 466.8 kcal
Gordura 17 g
Fibra 27.1 g
Gordura saturada 2.7 g
Hidratos de carbono 77.7 g

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