Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Preparação 25min
Total 2h 20min
4 portions
Ingredientes
-
beef fillet steak (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to submerge bags
-
1 tsp vitamin C powder, (from half a lemon)freshly squeezed lemon juice (from half a lemon)30 g
-
shallots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
butter cut in pieces, plus 1 tbsp extra for sear frying200 g
-
egg yolks4
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1365.4 mg
Proteína
70.9 g
Energia
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Gordura
95.7 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
48.6 g
Hidratos de carbono
4.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Lemonade
5min
Steamed Pork Patty
Nenhuma avaliação
Baklava Cheesecake
Nenhuma avaliação
Gluten Free Spiralized Raw Apple Tarts
Nenhuma avaliação
Mojito
10min
Loaded Potato Waffle
Nenhuma avaliação
Fish Stock
Nenhuma avaliação
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25min
Egg Pudding With Passion Fruit
5h 20min
Bananas with spiced caramel sauce
1h 50min
Pineapple curd (TM6)
20min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min