Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

Nenhuma avaliação
Preparação 25min
Total 2h 20min
4 portions

Ingredientes

  • beef fillet steak (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
    4
  • salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh thyme
    4 sprigs
  • water to submerge bags
  • freshly squeezed lemon juice (from half a lemon)
    30 g
    1 tsp vitamin C powder, (from half a lemon)
  • shallots
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 - 2 sprigs
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar
    1 tbsp
  • butter cut in pieces, plus 1 tbsp extra for sear frying
    200 g
  • egg yolks
    4

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portion

Sódio 1365.4 mg
Proteína 70.9 g
Energia 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
Gordura 95.7 g
Fibra 0.8 g
Gordura saturada 48.6 g
Hidratos de carbono 4.4 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...