Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric

Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric

5.0 4 avaliações
Preparação 10min
Total 4h 20min
6 portions

Ingredientes

Macadamia Ricotta
  • macadamia nuts raw (see Tip)
    255 g
  • water to soak
  • lemon
    1
  • ice cubes
    85 g
  • nutritional yeast
    2 tbsp
  • salt (opcional) (see Tip)
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    15 g
Pistachio Pesto
  • lemon
    1
  • salt
    1 tsp
  • pistachio nuts, peeled and unsalted
    170 g
  • fresh basil leaves only
    100 g
  • fresh spinach leaves
    60 g
  • extra virgin olive oil
    225 g
Sun-Dried Tomato Pesto
  • sun-dried tomatoes
    200 g
    200 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
  • Roma tomatoes halved
    200 g
  • fresh basil leaves only
    15 g
  • shallot halved
    1
  • red bell pepper cut into pieces
    140 g
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • lemon juice
    15 g
  • agave syrup
    30 g
  • salt
    1 tsp
Herb Oil
  • fresh parsley leaves only
    30 g
  • fresh basil leaves only
    15 g
  • fresh spinach leaves
    15 g
  • extra virgin olive oil
    225 g
Assembly
  • zucchini (approx. 15 cm long)
    225 g
  • salt to season
  • black pepper, ground to season
  • heirloom tomatoes (medium-sized)
    3
  • basil, fresh e.g. petite Italian basil

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 1271.9 mg
Proteína 19 g
Energia 5839 kJ / 1395.6 kcal
Gordura 133.2 g
Fibra 14.9 g
Gordura saturada 20.4 g
Hidratos de carbono 46.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...