Dispositivos e acessórios
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
Preparação 10min
Total 4h 20min
6 portions
Ingredientes
Macadamia Ricotta
-
macadamia nuts raw (see Tip)255 g
-
water to soak
-
lemon1
-
ice cubes85 g
-
nutritional yeast2 tbsp
-
salt (opcional) (see Tip)1 tsp
-
extra virgin olive oil15 g
Pistachio Pesto
-
lemon1
-
salt1 tsp
-
pistachio nuts, peeled and unsalted170 g
-
fresh basil leaves only100 g
-
fresh spinach leaves60 g
-
extra virgin olive oil225 g
Sun-Dried Tomato Pesto
-
200 g sun-dried tomatoes, in oil, drainedsun-dried tomatoes200 g
-
Roma tomatoes halved200 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
shallot halved1
-
red bell pepper cut into pieces140 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice15 g
-
agave syrup30 g
-
salt1 tsp
Herb Oil
-
fresh parsley leaves only30 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
fresh spinach leaves15 g
-
extra virgin olive oil225 g
Assembly
-
zucchini (approx. 15 cm long)225 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
heirloom tomatoes (medium-sized)3
-
basil, fresh e.g. petite Italian basil
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1271.9 mg
Proteína
19 g
Energia
5839 kJ /
1395.6 kcal
Gordura
133.2 g
Fibra
14.9 g
Gordura saturada
20.4 g
Hidratos de carbono
46.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Nenhuma avaliação
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Blood Orange Margarita
15min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10min
Sun-dried tomato tartare
15min
Gazpacho
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Salmorejo
10min
Courgette and cod lasagne
1h
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35min