Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

4.0 4 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 15min
4 portions

Ingredientes

  • dried porcini mushrooms
    ½ oz
  • boiling water to soak
    18 oz
  • brown rice "low GI" (see Tip)
    9 oz
  • warm water to soak
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • leeks trimmed, white part only, cut into pieces
    9 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh oyster mushrooms thinly sliced
    3 ½ oz
  • fresh brown mushrooms thinly sliced
    7 oz
  • water
    7 oz
  • vegetable stock paste salt free (see Tip)
    2 tsp
  • fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • ground black pepper to season, to taste
  • lemon juice to serve
    1 tsp
  • Pecorino cheese grated
    2 oz

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 141 mg
Proteína 13.5 g
Energia 1517.5 kJ / 362.5 kcal
Gordura 10 g
Fibra 6.5 g
Gordura saturada 3.3 g
Hidratos de carbono 49.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...