
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 18 oz boiling water to soak
- 9 oz brown rice "low GI" (see Tip)
- warm water to soak
- ½ oz extra virgin olive oil
- 9 ½ oz leeks trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz fresh oyster mushrooms thinly sliced
- 7 oz fresh brown mushrooms thinly sliced
- 7 oz water
- 2 tsp vegetable stock paste salt free (see Tip)
- 3 sprigs fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper to season, to taste
- 1 tsp lemon juice to serve
- 2 oz Pecorino cheese grated
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 362.5 kcal / 1517.5 kJ
- Proteína
- 13.5 g
- Gordura
- 10 g
- Hidratos de carbono
- 49.8 g
- Fibra
- 6.5 g
- Gordura saturada
- 3.3 g
- Sódio
- 141 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken mole and avocado papaya salsa
25h
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Vegan ube ice cream
24h 10min
Fish Ceviche
3h 25min
Squid Ink Pasta
1h
Caprese Egg White Omelet
20min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45min
Chicken and Avocado Arepas
1h
Dirty Rice
1h 5min
Musubi a Hawaiian Snack
30min
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1h
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min