Dispositivos e acessórios
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Preparação 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
boiling water to soak18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)9 oz
-
warm water to soak
-
extra virgin olive oil½ oz
-
leeks trimmed, white part only, cut into pieces9 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh oyster mushrooms thinly sliced3 ½ oz
-
fresh brown mushrooms thinly sliced7 oz
-
water7 oz
-
vegetable stock paste salt free (see Tip)2 tsp
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
ground black pepper to season, to taste
-
lemon juice to serve1 tsp
-
Pecorino cheese grated2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
141 mg
Proteína
13.5 g
Energia
1517.5 kJ /
362.5 kcal
Gordura
10 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
49.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Recipes for Diabetics
26 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Shrimp Tacos with Salsa
Pas d’évaluation
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Leek and Cheese Tart
1h 5min
Lemon Pasta
35min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Pas d’évaluation
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Fish Ceviche
3h 25min
Baked Pork Tenderloin with Rice
1h 20min
Tomato Soup
40min