Dispositivos e acessórios
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Preparação 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
boiling water to soak18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)9 oz
-
warm water to soak
-
extra virgin olive oil½ oz
-
leeks trimmed, white part only, cut into pieces9 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh oyster mushrooms thinly sliced3 ½ oz
-
fresh brown mushrooms thinly sliced7 oz
-
water7 oz
-
vegetable stock paste salt free (see Tip)2 tsp
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
ground black pepper to season, to taste
-
lemon juice to serve1 tsp
-
Pecorino cheese grated2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
141 mg
Proteína
13.5 g
Energia
1517.5 kJ /
362.5 kcal
Gordura
10 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
49.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Recipes for Diabetics
26 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Vegan Eggplant Massaman Curry
50 min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 min
Curly Fries with Garlic Sauce
Brak ocen
Neapolitan Pizza
Brak ocen
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1 godz. 10 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min