Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
Preparação 20min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
70 g watersake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chilli destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1003 mg
Proteína
34 g
Energia
2224.2 kJ /
531.6 kcal
Gordura
33.4 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
8.9 g
Hidratos de carbono
18.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1h 30min
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10min
Honey BBQ Chicken
1h 25min
Rolled Frittata
55min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6h 10min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1h 10min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Ground Meat
35min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Mustard Green Rice
35min
Browned eschalots (250-350 g)
25min