
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g soy sauce
- 45 g honey
- 15 g brown sugar
- 30 g rice vinegar
- 1 tsp fresh ginger, grated
- ¼ tsp chilli powder
-
70
g sake (rice wine)
ou 70 g water - 4 chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)
- 1360 g water
- 2 tsp lemon juice
- 1 ½ tsp cornstarch
- 1 tbsp toasted sesame seeds
- 1 - 2 spring onions sliced on the bias
- 1 fresh chilli destemmed and deseeded, sliced on the bias
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 531.6 kcal / 2224.2 kJ
- Proteína
- 34 g
- Gordura
- 33.4 g
- Hidratos de carbono
- 18.1 g
- Fibra
- 0.9 g
- Gordura saturada
- 8.9 g
- Sódio
- 1003 mg
Receitas alternativas
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25min