Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
Preparação 20min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
70 g watersake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions cross-sliced1 - 2
-
fresh chilli cored, cut diagonally1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1003 mg
Proteína
34 g
Energia
2224.2 kJ /
531.6 kcal
Gordura
33.4 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
8.9 g
Hidratos de carbono
18.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1h
Classic Quiche Lorraine
2h 45min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15min
Browned beef cubes (medium)
15min
Beef and beer pie
1h 40min
Smoked honey and dill salmon
1h 5min
Leek Pie
1h 45min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min