
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Orange Butter
- 1 orange
- 4 oz unsalted butter softened
- 1 tbsp honey
Bacon Stuffing
- 5 oz day old bread cubed (see Tip)
- 6 oz yellow onions quartered
- 3 oz baby carrots halved
- 3 oz celery in pieces
- 1 garlic clove
- 4 fresh sage leaves
- ½ oz extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle
- 4 oz bacon sliced (½ in.)
- 4 oz chicken broth
Orange Roast Chicken
- 1 whole chicken organic, giblets and neck removed from cavity
- salt to season, to taste
- ground white pepper to season, to taste
- 10 fresh sage leaves
- 16 oz rainbow carrots peeled
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 625 kcal / 2615 kJ
- Proteína
- 31 g
- Gordura
- 44 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Fibra
- 4 g
- Gordura saturada
- 18 g
- Sódio
- 738 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Pork Chops with Orange
2h 25min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1h
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2h
Cheddar Cheese and Lamb Shepherd's Pie
1h 30min
Curried Sausages and Lentils
1h
Honey Garlic Glazed Drumettes
2h 45min
Thanksgiving Gravy
20min
Southern Fried Chicken
50min