Dispositivos e acessórios
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
Preparação 35min
Total 2h 5min
6 portions
Ingredientes
Orange Butter
-
orange1
-
unsalted butter softened4 oz
-
honey1 tbsp
Bacon Stuffing
-
day old bread cubed (see Tip)5 oz
-
yellow onions quartered6 oz
-
baby carrots halved3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
garlic clove1
-
fresh sage leaves4
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle½ oz
-
bacon sliced (½ in.)4 oz
-
chicken broth4 oz
Orange Roast Chicken
-
whole chicken organic, giblets and neck removed from cavity1
-
salt to season, to taste
-
ground white pepper to season, to taste
-
fresh sage leaves10
-
rainbow carrots peeled16 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
738 mg
Proteína
31 g
Energia
2615 kJ /
625 kcal
Gordura
44 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
18 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spring Into Easter
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Honey Garlic Glazed Drumettes
2h 45min
Holiday Brisket
6h 55min
Homemade Salt Substitute and Flavor Enhancer
30min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Peking-Style Duck Pancakes
11h 25min
Plum Sauce
50min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Tunisian Beef Ribs
4h 55min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5min