Cheddar Cheese and Lamb Shepherd's Pie

Cheddar Cheese and Lamb Shepherd's Pie

4.2 5 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 30min
8 portions

Ingredientes

  • cheddar cheese cut into pieces (approx. 1 in.)
    5 oz
  • lamb meat sinew free, cubed (approx. 1 in.)
    24 oz
  • yellow onions cut in halves
    3 ½ oz
  • garlic clove
    1
  • carrots cut into pieces (approx. 1 ½ in.)
    7 oz
  • olive oil
    1 oz
  • canned diced tomatoes
    15 oz
    15 oz fresh tomatoes
  • button mushrooms sliced
    8 oz
  • white wine
    5 oz
  • salt divided
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Worcestershire sauce
    1 oz
  • russet potatoes peeled, cubed (¾-1 in.)
    35 oz
  • whole milk
    5 ½ oz
  • unsalted butter divided
    3 oz

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portion

Proteína 27 g
Energia 1862 kJ / 445 kcal
Gordura 22 g
Fibra 4 g
Hidratos de carbono 33 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...