
Dispositivos e acessórios
Mushroom Stock Paste
Preparação 10min
Total 1h 35min
1200 g
Ingredientes
-
porcini mushrooms, dried30 g
-
water, hot400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
yellow onions (approx. 2 onions), cut into pieces280 g
-
carrots (approx. 2 carrots), cut into pieces260 g
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
shiitake mushrooms, dried40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Nutrição por 1200 g
Energia
646.2 kcal /
2703.5 kJ
Proteína
20.3 g
Gordura
15.6 g
Hidratos de carbono
121 g
Fibra
22.9 g
Gordura saturada
2.5 g
Sódio
7216.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

TM Basics - Stocks & Pastes
6 Receitas
Canadá
Canadá