Dispositivos e acessórios
Chevre (Matthew Kenney)
Preparação 5min
Total 22h 5min
836 gram
Ingredientes
-
cashews240 g
-
macadamia nuts240 g
-
water plus extra to soak370 g
-
dairy free probiotic capsule powder only, casings removed2
-
lemon juice45 g
-
nutritional yeast1 ½ tbsp
-
shiro (white) miso paste15 g
-
white wine vinegar1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
fresh chives chopped, to taste1 bunch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 836 gram
Sódio
3339 mg
Proteína
76.7 g
Energia
13257.6 kJ /
3168.6 kcal
Gordura
290.1 g
Fibra
35.6 g
Gordura saturada
48.1 g
Hidratos de carbono
120.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Nenhuma avaliação
Vegan ube ice cream
24h 10min
Nut butter dressing
5min
Coconut Yogurt
11h 30min
Wonton soup (vegetarian)
45min
Mushroom stock paste
1h 35min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Chickpea sundal
6h 45min
Wakame gomasio
20min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min