Dispositivos e acessórios
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
Preparação 5min
Total 8h 30min
6 portions
Ingredientes
-
macadamia nuts raw300 g
-
water550 g
-
salt1 ½ tsp
-
citric acid½ tsp
-
nutritional yeast1 tsp
-
ice cold water for water bath
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
587.9 mg
Proteína
4.4 g
Energia
1501.4 kJ /
358.8 kcal
Gordura
37.6 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
7.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Almond tortillas
1h 30min
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1h
Frozen Yoghurt Bark
Ninguna valoración
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Ghee
2h 10min
Karpatka
10h
Gluten free pizza base
35min
Baked pumpkin doughnuts
1h 20min