Versões compatíveis
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Poached Pineapple
- 1 fresh pineapple (approx. 710 g)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- ice cubes, for water bath
- water, for water bath
- 60 g white sugar, to store pineapple
Pineapple Sherbet
- 395 g fresh pineapple, skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)
- 395 g coconut cream
- 115 g white sugar
- 200 g sugar syrup (see Tips)
- ½ tsp citric acid
- ½ tsp xanthan gum
Butter Mochi
- 115 g vegan butter, room temperature, plus extra to grease (see Tips)
- 395 g white sugar
- 340 g coconut cream
- 395 g coconut milk
- 200 g vegan egg substitute
- ¾ tsp natural vanilla extract
- 1 tsp baking powder
- ¾ tsp salt
- 450 g glutinous rice flour (mochi flour)
Coconut Powder
- 85 g coconut milk powder
- 30 g icing sugar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3333.2 kJ / 796.7 kcal
- Proteína
- 7.8 g
- Hidratos de carbono
- 111.5 g
- Gordura
- 36.9 g
- Gordura saturada
- 28.2 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sódio
- 300.1 mg
Receitas alternativas
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Onde Onde Cupcakes
1h 5min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Barley malt powder
97u. 40min
Balinese Betutu chicken
5 Std. 35 Min
Steamed chocolate cake and poached pears
50min
Stir-fry Chayote
25 min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30 min
Slushy-style juice
10 min
Sushi Rice
1h 5min
Temaki sushi (TM6)
1h 40 min
Quick fruit sorbet (TM6)
10 min