Dispositivos e acessórios
Mint choc chip ice cream
Preparação 15min
Total 4h 15min
6 portions
Ingredientes
-
shelled unsalted pistachio nuts200 g
-
coconut cream chilled (see Tips)320 g
-
fresh mint leaves12
-
pure maple syrup140 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
food-grade peppermint oil (see Tips)1 - 2 drops
-
cacao nibs4 tsp
Chocolate coating
-
coconut oil200 g
-
pure maple syrup100 g
-
raw cacao powder120 g
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11.2 g
Energia
3287.6 kJ /
783.8 kcal
Gordura
65.3 g
Fibra
9.8 g
Hidratos de carbono
37.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Coconut Yoghurt
19 godz. 15 min
Peanut butter chocolate cups
1 godz. 30 min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Sardines in parcels with green bean salad
1 godz.
Miso soup
30 min
Chocolate energy bars
1 godz.
Easy marshmallows
4 godz. 25 min
Rainbow cauliflower sushi
50 min
Berry coconut cashew bars
2 godz. 40 min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3 godz. 10 min
Lemon coconut bliss balls
40 min
Healthy chocolate mousse
10 min