Dispositivos e acessórios
Mint choc chip ice cream
Preparação 15min
Total 4h 15min
6 portions
Ingredientes
-
shelled unsalted pistachio nuts200 g
-
coconut cream chilled (see Tips)320 g
-
fresh mint leaves12
-
pure maple syrup140 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
food-grade peppermint oil (see Tips)1 - 2 drops
-
cacao nibs4 tsp
Chocolate coating
-
coconut oil200 g
-
pure maple syrup100 g
-
raw cacao powder120 g
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11.2 g
Energia
3287.6 kJ /
783.8 kcal
Gordura
65.3 g
Fibra
9.8 g
Hidratos de carbono
37.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Breakfast bars
40min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1h 30min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Banana and oat mini muffins
40min
Sweet seeded crackers
1h 10min
Rice crisp bars
1h 10min
Cha gio (spring rolls)
55min
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45min
Basic berry muffins
40min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30min