Dispositivos e acessórios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Energia
607 kJ /
145.1 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Floating islands
1 godz.
Green Bean Gremolata
25 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Mini Frittatas
35 min
Southern Black-Eyed Peas
1 godz. 35 min
Béarnaise Sauce
20 min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 godz.
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Clam Chowder
55 min