Dispositivos e acessórios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Energia
607 kJ /
145.1 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
2h
CA Digital Flipbook #1
2h
Broccoli Stem Slaw
15min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Green Bean Gremolata
25min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3h
Egg Salad Sandwiches
25min
Orange Creamsicle Whip
10min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45min