Dispositivos e acessórios
Fermented Onions (with Cutter)
Preparação 15min
Total 72h 30min
4 portions
Ingredientes
Fermented Onions (at least two days before)
-
red onions halved or quartered to fit into feeder300 g
-
water450 g
-
salt1 ½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1534.1 mg
Proteína
20.6 g
Energia
1362.4 kJ /
325.6 kcal
Gordura
23.5 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
9.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gut Health
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Broccoli Stem Slaw
15min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45min
Basic Chicken Stock
1h 10min
Peeling Ginger
5min
Ras el Hanout Spice Mix
10min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2h
Bacon and Cranberry Jam
40min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8h
Salted Caramel Florentines
55min
Carrot top pesto
15min