Dispositivos e acessórios
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
Preparação 20min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil20 g
-
green asparagus (thin stalks), ends trimmed, cut in pieces diagonally (3 cm)250 g
-
garlic clove thinly sliced1
-
raw pine nuts20 g
-
cherry tomatoes150 g
-
sugar10 g
-
dried tomatoes in oil drained (approx. 5-6 pieces)50 g
-
rocket salad leaves80 g
-
fresh goat's cheese cut in pieces80 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground pepper1 - 2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
837 kJ /
201 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1.9 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Southwest Quinoa
40min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Green Bean Gremolata
25min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min
Detox Salad
10min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min