Dispositivos e acessórios
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
Preparação 20min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
Mushroom Dashi Broth
-
cremini mushrooms450 g
-
water1420 g
-
kombu30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed450 g
-
tamari sauce60 g
-
cinnamon sticks toasted (see Tip)2 ½
-
toasted coconut flakes85 g
Dumpling Filling
-
water divided1250 g
-
kabocha squash peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)500 g
-
tamari sauce30 g
-
rice vinegar15 g
-
coconut oil15 g
-
1 ½ tsp ginger paste, to tastefresh ginger, grated (opcional) to taste1 ½ tsp
-
agave syrup (opcional)15 g
-
wonton wrapper, round (round)20
-
edible flowersmicrogreens
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
979.6 mg
Proteína
10.9 g
Energia
1104.3 kJ /
263.9 kcal
Gordura
10.4 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
36.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Pandan Sponge Cake
1h
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5min
Fresh Orange Juice
5min
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Nenhuma avaliação
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Classic madeleines
24h 30min
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40min
Gazpacho
1h 15min
Natillas
1h
Strawberry Tiramisu
5h 20min
Gazpacho
1h 15min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20min