Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g beef fillet steak, cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger root, sliced (2 mm)
- 40 g gochujang paste
- 20 g light soy sauce
- 1050 g water
- 1 tbsp sugar
- ½ tsp salt, plus 4-5 pinches for seasoning
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g oil, plus 1 tbsp extra for frying eggs
- 150 g fresh shiitake mushrooms, sliced (0,5 cm)
- 1 tsp white sesame seeds
- 180 g short-grain rice, Korean or Japanese
- 120 g carrots, cut in strips
- 100 g fresh spinach leaves
- 120 g fresh bean sprouts
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp sesame oil, toasted
- 4 eggs
- 1 tbsp oil, for frying eggs
- 4 wheat tortillas (approx. Ø 30 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3169.4 kJ / 757.5 kcal
- Proteína
- 37.2 g
- Hidratos de carbono
- 76.7 g
- Gordura
- 33.5 g
- Gordura saturada
- 8.7 g
- Fibra
- 5.1 g
- Sódio
- 1616.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM6)
30min
Sichuan spaghetti
50 Min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
BBQ chicken pizza
1h 30min
Ham and Spinach Egg Wrap
40min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min
Hot Dogs in a Blanket
1 Std. 40 Min
Chicken Nuggets
45 Min
Fish and Chips
30min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min