Dispositivos e acessórios
Semolina Dumplings
Preparação 30min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
water plus extra for for cooking dumplings600 g
-
potatoes peeled, sliced (5 mm)500 g
-
fine semolina (see tip), plus 1-2 Tbsp for dusting250 - 300 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch for cooking dumplings1 - 2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
923.1 mg
Proteína
11.7 g
Energia
1497.2 kJ /
357.9 kcal
Gordura
0.9 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
74.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pumpkin Chai Latte
20min
Classic Deep Dish Pizza
4h 20min
Chocolate Avocado Dream
15min
Dairy-free Mocha Ice Cream
8h 5min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1h
Potato Pancakes
45min
Four Cheese Pizza
2h 35min
Bento with Pandas
1h
PB 'n' J Muffins
45min
Chocolate chip gluten-free loaf
1h 10min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min