Dispositivos e acessórios
Semolina Dumplings
Preparação 30min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
water plus extra for for cooking dumplings600 g
-
potatoes peeled, sliced (5 mm)500 g
-
fine semolina (see tip), plus 1-2 Tbsp for dusting250 - 300 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch for cooking dumplings1 - 2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
923.1 mg
Proteína
11.7 g
Energia
1497.2 kJ /
357.9 kcal
Gordura
0.9 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
74.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cod and Spinach Soup
40min
Spaghetti Bloody Brain
13h 30min
Spiralized Tortilla
35min
Dairy-free Seafood Risotto
45min
Potato Pancakes
45min
Blue Hawaii
10min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Pizza Waffles
1h 15min
Calzone Napoletano
1h 40min
Egg and Onion
25min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min