Dispositivos e acessórios
Semolina Dumplings
Preparação 30min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
water plus extra for for cooking dumplings600 g
-
potatoes peeled, sliced (5 mm)500 g
-
fine semolina (see tip), plus 1-2 Tbsp for dusting250 - 300 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch for cooking dumplings1 - 2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
923.1 mg
Proteína
11.7 g
Energia
1497.2 kJ /
357.9 kcal
Gordura
0.9 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
74.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Helga's New Year Honey Cake
1h 15min
Baby-friendly Roasted Red Pepper Houmous
50min
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1h 20min
Watercress Cake
1h 10min
Pumpkin Chai Latte
20min
Challah
2h
Strawberry Layer Cake (TM5)
Nenhuma avaliação
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Potato Pancakes
45min
Fruit Ice Cream
5min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45min
Vegan Creamy Tomato Soup
30min