Versões compatíveis
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 350 g mixed fresh mushrooms, halved or quartered if large
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 50 g stale bread, torn in pieces
- 1 lemon, finely grated, zest only
- 1 tsp fine sea salt, plus 1 pinch to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch to taste
- 1500 g pork loin, ready to stuff (see tip)
- 300 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 500 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g cider, dry
- 1 garlic bulb, plus 1 clove peeled
- 500 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards), sliced (5 mm)
- 200 g milk
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3098.7 kJ / 740.6 kcal
- Proteína
- 56.5 g
- Hidratos de carbono
- 37.4 g
- Gordura
- 40.3 g
- Gordura saturada
- 16.1 g
- Fibra
- 6.4 g
- Sódio
- 679.1 mg
Receitas alternativas
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Chocolate Cherry Muffins
1 Std. 45 Min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Gluten-free Bruschetta
3 Std.
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1 Std. 30 Min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20min
Chicken Pizzaiola
50min
Garlic Turkey Stew
45min
Smoky Pork and Beans
3 Std.