Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée

Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée

3.0 3 avaliações
Preparação 40min
Total 2h 40min
6 portions

Ingredientes

  • mixed fresh mushrooms halved or quartered if large
    350 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • fresh thyme leaves
    1 Tbsp
  • stale bread torn in pieces
    50 g
  • lemon finely grated, zest only
    1
  • fine sea salt plus 1 pinch to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus 1 pinch to taste
    1 tsp
  • pork loin ready to stuff (see tip)
    1500 g
  • celery cut in pieces (2 cm)
    300 g
  • carrots cut in pieces (2 cm)
    500 g
  • cider, dry
    100 g
  • garlic bulb plus 1 clove peeled
    1
  • floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards), sliced (5 mm)
    500 g
  • milk
    200 g

Nutrição por 1 portion

Energia 740.6 kcal / 3098.7 kJ
Proteína 56.5 g
Gordura 40.3 g
Hidratos de carbono 37.4 g
Fibra 6.4 g
Gordura saturada 16.1 g
Sódio 679.1 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...