Versões compatíveis
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 350 g mixed fresh mushrooms, halved or quartered if large
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 50 g stale bread, torn in pieces
- 1 lemon, finely grated, zest only
- 1 tsp fine sea salt, plus 1 pinch to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch to taste
- 1500 g pork loin, ready to stuff (see tip)
- 300 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 500 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g cider, dry
- 1 garlic bulb, plus 1 clove peeled
- 500 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards), sliced (5 mm)
- 200 g milk
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3098.7 kJ / 740.6 kcal
- Proteína
- 56.5 g
- Hidratos de carbono
- 37.4 g
- Gordura
- 40.3 g
- Gordura saturada
- 16.1 g
- Fibra
- 6.4 g
- Sódio
- 679.1 mg
Receitas alternativas
Quick Gyros with Tzatziki
15 Min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min
Greek Style Pork Stew
30min
Suet pastry with thyme
25min
Holiday Brisket
6 godz. 55 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Tangerine and Chocolate Log (French)
8 godz. 55 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min