
Dispositivos e acessórios
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Preparação 10min
Total 20min
24 pieces
Ingredientes
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
garlic cloves5 oz
-
baby spinach3 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
cream cheese diced4 oz
-
sour cream1 oz
-
marinated artichoke hearts drained6 oz
-
dried red pepper flakes (opcional) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
French bread loaves (approx. 16 oz ea.)2
Nutrição por 1 piece
Energia
158.4 kcal /
662.8 kJ
Proteína
5.4 g
Gordura
8.5 g
Hidratos de carbono
15.7 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
2.7 g
Sódio
284.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Step into Spring
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos