Dispositivos e acessórios
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Preparação 10min
Total 20min
24 pieces
Ingredientes
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
garlic cloves5 oz
-
baby spinach3 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
cream cheese diced4 oz
-
1 oz plain yogurtsour cream1 oz
-
marinated artichoke hearts drained6 oz
-
dried red pepper flakes (opcional) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
French bread loaves (approx. 16 oz ea.)2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
284.5 mg
Proteína
5.4 g
Energia
662.8 kJ /
158.4 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
15.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Step into Spring
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Turkey Taco Bowl
1h
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Moon Pies
55min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Mac and Cheese Muffins
1h 5min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Fajitas
35min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Chicken Tacos
1h 10min
Lasagna
2h 30min