Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beer Can Burgers
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 24 oz lean ground beef (90% lean) (see Tip)
- 2 oz panko bread crumbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 large egg
- 2 oz brown ale
- 6 slices thick cut bacon
Beer Mushrooms
- 1 ½ oz water
- 10 oz cremini mushrooms, sliced
- 1 oz unsalted butter, cold, in one cube
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz brown ale
- 3 oz beef stock
- ½ oz soy sauce
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
Baking
- 6 slices provolone cheese
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2347.9 kJ / 561.2 kcal
- Proteína
- 37.9 g
- Hidratos de carbono
- 13.8 g
- Gordura
- 37.8 g
- Gordura saturada
- 16.2 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 1081.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Cuban Sandwich
17 Std.
Peeler Sweet Potato Casserole (Metric)
1h 20 min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1h 30 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Marry Me Chicken
40 min