Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beer Can Burgers
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 24 oz lean ground beef (90% lean) (see Tip)
- 2 oz panko bread crumbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 large egg
- 2 oz brown ale
- 6 slices thick cut bacon
Beer Mushrooms
- 1 ½ oz water
- 10 oz cremini mushrooms, sliced
- 1 oz unsalted butter, cold, in one cube
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz brown ale
- 3 oz beef stock
- ½ oz soy sauce
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
Baking
- 6 slices provolone cheese
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2347.9 kJ / 561.2 kcal
- Proteína
- 37.9 g
- Hidratos de carbono
- 13.8 g
- Gordura
- 37.8 g
- Gordura saturada
- 16.2 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 1081.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Broccoli Stem Slaw
15min
Potato Curry Soup
35min
Cutter Fermented Onions
72h 30min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Brioche Creamed Corn
1 Std. 10 Min
Shrimp and Potato Boil
40 Min
Fermented Onions (with Cutter)
72h 30min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min