Dispositivos e acessórios
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
olive oil25 g
-
cauliflower florets cut in pieces (2 cm)300 g
-
oat milk300 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
nutritional yeast flakes (opcional)2 Tbsp
-
ground black pepper plus extra for garnishing¼ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)prawns, raw, peeled, deveined (see tip)250 g
-
fine sea salt for cooking pasta1 tsp
-
water for cooking pasta
-
dried pasta (e.g. linguine, fettuccine, rigatoni, see tip)300 g
-
vegan margarine40 g
-
cornflour1 tsp
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1076.7 mg
Proteína
20.9 g
Energia
2767.6 kJ /
518.1 kcal
Gordura
16.6 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
70.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Porridge with Fruit and Cinnamon
Nenhuma avaliação
Browned Pork Rice
1h
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives
35min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25min
Prawn and Sweet Potato Fritters
1h
Dairy-free Seafood Risotto
45min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Browned Turkey Cubes
15min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Nenhuma avaliação
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min