
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sponge
- 3 eggs
- 100 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 100 g self-raising flour
White chocolate mousse
- 160 g coconut milk
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 250 g white chocolate broken into pieces
- 80 g cream cheese
- 450 g thickened cream
- 1 tsp vanilla bean paste
Passionfruit syrup
- 50 g water
- 50 g caster sugar
- 1 fresh passionfruit pulp strained
Assembly
- 2 fresh mangoes thinly sliced
- 1 fresh pineapple peeled, halved horizontally, cored and cut into 2 cm pieces, half reserved for pineapple flowers (optional -see Tips)
- 2 fresh passionfruit pulp removed
- 300 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 550.7 kcal / 2304 kJ
- Proteína
- 6.8 g
- Gordura
- 35.5 g
- Hidratos de carbono
- 53.2 g
- Fibra
- 2.7 g
- Gordura saturada
- 22 g
- Sódio
- 188.3 mg
Receitas alternativas
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Hidden veg sausage rolls
45min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min
Chile con queso cob loaf
40min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min
Boston Bun
2h 45min
Lemonade scones
25min
Cheese and bacon rolls
2h
Better banana cake
45min
ABC muffins
40min