Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sponge
- 3 eggs
- 100 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 100 g self-raising flour
White chocolate mousse
- 160 g coconut milk
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 250 g white chocolate, broken into pieces
- 80 g cream cheese
- 450 g thickened cream
- 1 tsp vanilla bean paste
Passionfruit syrup
- 50 g water
- 50 g caster sugar
- 1 fresh passionfruit, pulp strained
Assembly
- 2 fresh mangoes, thinly sliced
- 1 fresh pineapple, peeled, halved horizontally, cored and cut into 2 cm pieces, half reserved for pineapple flowers (optional -see Tips)
- 2 fresh passionfruit, pulp removed
- 300 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2304 kJ / 550.7 kcal
- Proteína
- 6.8 g
- Hidratos de carbono
- 53.2 g
- Gordura
- 35.5 g
- Gordura saturada
- 22 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sódio
- 188.3 mg
Receitas alternativas
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 Std. 10 Min
Biscoff Cheesecake
6 Std. 20 Min
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35 Min
Cheeseburger focaccia
2 godz. 15 min
Brandy snaps
30 Min
Banoffie pie
26 Std. 30 Min
Chocolate Basque cheesecake
2 Std.
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9u.
Apple crumble meringue slice
2 Std. 45 Min
Blackberry Bramble
5 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26u. 10min
Better banana cake
45 Min