Versões compatíveis
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinade
- 6 green onions, trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 30 g ginger, fresh, peeled
- 115 g orange juice
- 85 g soy sauce
- 60 g sesame oil
- 30 g Korean chilli paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp black pepper, ground
- 4 pork chops, boneless, thick cut (approx. 2 cm/1 in.)
Spicy Rice
- 995 g water
- 170 g white long-grain rice
-
onion, to brush grill
ou vegetable oil, to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 570 g baby bok choy, halved
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2192 kJ / 524 kcal
- Proteína
- 47 g
- Hidratos de carbono
- 45 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 1245 mg
Receitas alternativas
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 Min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50 Min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Meatballs in Spanish sauce
55 Min
Jersey Beef
30min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 Std. 55 Min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min