Versões compatíveis
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinade
- 6 green onions, trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 30 g ginger, fresh, peeled
- 115 g orange juice
- 85 g soy sauce
- 60 g sesame oil
- 30 g Korean chilli paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp black pepper, ground
- 4 pork chops, boneless, thick cut (approx. 2 cm/1 in.)
Spicy Rice
- 995 g water
- 170 g white long-grain rice
-
onion, to brush grill
ou vegetable oil, to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 570 g baby bok choy, halved
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2192 kJ / 524 kcal
- Proteína
- 47 g
- Hidratos de carbono
- 45 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 1245 mg
Receitas alternativas
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1h 40min
Avocado Butter
10min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min