![Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1C6B162D-43E7-4A9B-8690-3F873A07ED29/Derivates/8c3d147476edb2b5c5bff8a3078db5837861a5a7.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 52 - 70 oz leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)
- fine sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 garlic cloves, sliced
- vegetable oil, to brush
Mint Sauce
- ½ oz fresh mint, leaves only
- 4 ½ oz apple cider vinegar
- 1 ½ oz sugar
Vegetables
- 18 oz water
- 28 oz Yukon gold potatoes, halved or quartered if large
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 21 oz butternut squash, peeled, diced (1 in.)
- 12 oz fresh broccolini, trimmed, halved lengthwise
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2614 kJ / 624 kcal
- Proteína
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 40 g
- Gordura
- 34 g
- Fibra
- 6 g
Receitas alternativas
Chunky Guacamole
10 min
Margarita
10 min
Fruit Purée
10 min
Beer Marinade
10 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min
Citrus Punch Cocktail
8h 30 min
Steamed Rice
25 Min
Beer Pickles
24 Std. 20 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6u. 10min
Citrus Cheesecake
2h 45min
Peeler Sweet Potato Casserole (Metric)
1h 20min