Dispositivos e acessórios
Carrot Pasta
Preparação 1h
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
water plus extra to boil pasta18 oz
-
carrots cut in pieces (1 in.)4 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt to boil pasta
-
pasta sauce
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
25.7 mg
Proteína
5.4 g
Energia
935.3 kJ /
223.5 kcal
Gordura
4.1 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
40.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Li'l Hands - Kids in the Kitchen
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cuban Sandwich
17h
Cinnamon Roll Waffles
1h 35min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Potato Pancakes
45min
Sweet Potato Gnocchi
1h 15min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35min
English Muffins
3h 10min
Falafel Waffle
40min
Superfood Breakfast Muffins
1h
Kids Veggie Empanadas
1h 10min
Pumpkin Pancakes with Praline Maple Syrup
35min