Dispositivos e acessórios
Buckwheat mushroom tartlets
Preparação 20min
Total 1h 45min
24 pieces
Ingredientes
Pastry
-
buckwheat groats200 g
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
water50 g
-
egg yolk1
-
gluten free flour mix for dusting (see Tips)
Filling
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fresh Swiss brown mushrooms300 g
-
brown onion cut into quarters (approx. 130 g)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
unsalted butter20 g
-
vegetable oil20 g
-
gluten free flour mix1 tbsp
-
full cream milk100 g
-
egg1
-
thickened cream50 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
grated nutmeg1 pinch
-
fresh chives finely sliced, for garnishing10 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
168.7 mg
Proteína
1.9 g
Energia
330.7 kJ /
78.7 kcal
Gordura
6.2 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free plain flour
5 min.
Béchamel sauce
20 min.
Beetroot risotto
35 min.
Gluten free chocolate halva cake
1h
Gluten free shortcrust pastry
1h 40 min.
Gluten free ANZAC biscuits
45 min.
Baked honey cheesecake
4h 20 min.
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30 min.
Gluten free lemon tart
2h 25 min.
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25 min.
Brutti ma buoni
4h 40 min.
Chunky basil pesto dip
10 min.