Dispositivos e acessórios
Nutty pancakes with stone fruit compote
Preparação 10min
Total 1h
5 portions
Ingredientes
Stone fruit compote
-
water700 g
-
nectarines stones removed and flesh cut into eighths2
-
yellow peaches stones removed and flesh cut into eighths2
-
vanilla bean split lengthways and seeds scraped1
-
pure maple syrup (optional)2 tsp
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith2 pieces
-
lemon juice1 tbsp
Nutty pancakes
-
raw almonds50 g
-
walnuts25 g
-
bananas (approx. 170 g), cut into pieces2
-
eggs3
-
ground cinnamon1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
-
olive oil for frying
Assembly
-
flaked almonds to serve40 g
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)80 g
-
honey to serve (optional)80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
128.2 mg
Proteína
10.6 g
Energia
1491.2 kJ /
355 kcal
Gordura
18.7 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
34.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Zucchini banana loaf
1h 45min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Coconut and beetroot balls
40min
Apricot macadamia biscuits
40min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Healthy banana bread
1h 15min
Buckwheat and date bliss balls
24h 20min
Almond and date bars
2h 15min
Carrot cake bliss balls
40min