Dispositivos e acessórios
Aardappelpuree met de Peeler
Preparação 10min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
Schillen
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (opcional) (zie tip)2 tl
-
900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),900 g
Aardappelpuree
-
groentenbouillon140 g
-
volle melk85 g
-
boter in stukken60 g
-
knoflookpoeder (facultatief)1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse peterseliebladeren als afwerking
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
623.7 mg
Proteína
5.5 g
Energia
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Gordura
12.4 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
41.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basis
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Eiersalade met curry
1h 30min
De eerste hap: Kip en Groenten
Nenhuma avaliação
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Nenhuma avaliação
Paëlla
50min
Champagne crème cake
Nenhuma avaliação
Turkse gekruide lamshapjes
1h 30min
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Nenhuma avaliação
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min
Frisse koolsalade
15min
Koninginnenhapje
55min