Victoria Sponge

4.0 249 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 10min
10 slices

Ingredientes

Sponge
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    170 g
    margarine, plus extra for greasing
  • caster sugar
    260 g
  • medium eggs
    5
  • self-raising flour
    260 g
  • baking powder
    1 heaped tsp
  • natural vanilla extract (opcional)
    1 tsp
Filling
  • jam (e.g. strawberry and raspberry)
    100 g
  • double cream
    200 g
  • raspberries
    150 g
  • icing sugar for dusting
    1 Tbsp

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 slice

Sódio 402.7 mg
Proteína 4.7 g
Energia 1596.1 kJ / 381.5 kcal
Gordura 23.1 g
Fibra 1.5 g
Gordura saturada 13.9 g
Hidratos de carbono 39.6 g

Também pode gostar...