Dispositivos e acessórios
Lemon Caper Aioli
Preparação 5min
Total 10min
5 portions
Ingredientes
-
vegetable oil8 ½ oz
-
lemon1
-
garlic cloves1 - 2
-
pickled capers drained, to taste1 - 2 tsp
-
egg yolks, from large eggs2
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste⅛ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
110.7 mg
Proteína
1.1 g
Energia
1880.9 kJ /
449.6 kcal
Gordura
49.7 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
1.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect for Dipping
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25min
Shrimp Cocktail
50min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3h 15min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Savory Benne Wafers with Red Pepper Tapenade
Nenhuma avaliação
Coconut-Lime Crème Brûlée
3h 15min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2h 45min
Tuna Tartare
40min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min