Dispositivos e acessórios
Lemon Caper Aioli
Preparação 5min
Total 10min
5 portions
Ingredientes
-
vegetable oil8 ½ oz
-
lemon1
-
garlic cloves1 - 2
-
pickled capers drained, to taste1 - 2 tsp
-
egg yolks, from large eggs2
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste⅛ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
110.7 mg
Proteína
1.1 g
Energia
1880.9 kJ /
449.6 kcal
Gordura
49.7 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
1.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect for Dipping
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Béchamel Sauce
15min
Double Pie Dough
2h 10min
Crab Cakes
1h 35min
Hollandaise Sauce
15min
Lemon Caper Aioli
10min
Twice Baked Cheese Soufflés
1h 25min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Tomatillo Salsa
20min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min