Dispositivos e acessórios
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Preparação 10min
Total 4h 10min
4 porties
Ingredientes
-
aubergines in de lengte in plakken gesneden (5 mm)800 g
-
zout en iets meer om de aubergines te laten uitlekken2 tl
-
comté kaas in stukken200 g
-
uien in achtsten200 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie10 g
-
tomaten langwerpige type roma, in plakken (2 cm)800 g
-
kristalsuiker1 tl
-
verse tijmblaadjes4 takjes
-
verse rozemarijn enkel de naalden1 stengel
-
gemengde peperkorrels2 tl
-
olijfolie3 el
-
kristalsuiker150 g
-
water300 g
-
volle yoghurt300 g
-
aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)350 g
-
verse basilicum30 g
-
blaadjes verse basilicum5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1411 mg
Proteína
18.3 g
Energia
1877.3 kJ /
452.8 kcal
Gordura
32 g
Fibra
10.8 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
17.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Friend® in de zomer
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Nenhuma avaliação
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Nenhuma avaliação
Pasta met crème van pistache
30min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Nenhuma avaliação
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Nenhuma avaliação
Kokosnoot en chocoladesorbet
Nenhuma avaliação
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Dubai Chocolate Tiramisu
Nenhuma avaliação
Lactosevrije luikse wafels
Nenhuma avaliação
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min
Kokos Dahl
25min