Dispositivos e acessórios
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Preparação 10min
Total 20min
12 porties
Ingredientes
-
suiker60 g
-
balsamicoazijn120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken800 g
-
tomaten in vierden, ontpit200 g
-
verse koriander1 bos
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2
-
sinaasappelsap160 g
-
olijfolie80 g
-
zout3 snuifjes
-
5 bessen peper2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
584.5 mg
Proteína
1.3 g
Energia
543.3 kJ /
130.3 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
14.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Friend® in de zomer
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Nenhuma avaliação
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Nenhuma avaliação
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Veelzijdige gladde soep
45min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Nenhuma avaliação
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Nenhuma avaliação
Koken van parelspeltgraan
Nenhuma avaliação
Mango mojito
15min
Avocadomayonaise
15min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nenhuma avaliação
Aardappelpuree met de Peeler
Nenhuma avaliação