Dispositivos e acessórios
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
Preparação 10min
Total 1h 10min
7 portions
Ingredientes
-
shelled walnuts plus extra, chopped, to garnish2 oz
-
water to soak
-
roasted red peppers drained if canned or jarred8 oz
-
garlic cloves1 - 2
-
bread crumbs1 oz
-
1 tsp red pepper flakes, to tastealeppo pepper flakes, to taste1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
1 oz honeypomegranate molasses1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
4 mg
Proteína
2.1 g
Energia
678 kJ /
162 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
7.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect for Dipping
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hummus
10 Min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 Min
Ratatouille Galette
1 Std. 30 Min
Pea Pesto with Ricotta
10 Min
Muhamara dip
30 Min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 Min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1 Std. 45 Min
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min
Cilantro Lime Sauce
10 Min
Muhamara dip
5 Min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 Min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 Min