Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
TM6 TM5

Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)

4.9 (27 avaliações )

Ingredientes

  • 2 oz shelled walnuts, plus extra, chopped, to garnish
  • water, to soak
  • 8 oz roasted red peppers, drained if canned or jarred
  • 1 - 2 garlic cloves
  • 1 oz bread crumbs
  • 1 tsp aleppo pepper flakes, to taste
    ou 1 tsp red pepper flakes, to taste
  • ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground cumin
  • ¼ tsp paprika
  • 1 oz pomegranate molasses
    ou 1 oz honey
  • 1 tsp lemon juice
  • 2 oz extra virgin olive oil

Nutrição
por 1 portion
Energia
678 kJ / 162 kcal
Proteína
2.1 g
Hidratos de carbono
7.9 g
Gordura
14.3 g
Gordura saturada
1.8 g
Fibra
1.5 g
Sódio
4 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas