Dispositivos e acessórios
IJskroon van meringue en frambozen
Preparação 10min
Total 4h 10min
8 porties
Ingredientes
-
frambozen500 g
-
poedersuiker40 g
-
Cointreau40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
meringueschuimpjes in stukken, en iets meer om af te werken90 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
2.5 g
Energia
1590 kJ /
380 kcal
Gordura
30.2 g
Hidratos de carbono
21.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savarin
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Nenhuma avaliação
Druiven en cava trifle
Nenhuma avaliação
Bernse Aardappelrösti met Spek
Nenhuma avaliação
Mango-kokos lekkernij
Nenhuma avaliação
Geroosterde bananen affogato
Nenhuma avaliação
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Meringue spoken
12h 25min
Aardappel flatbread
12h
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Chocoladetruffels
2h 45min
Curryketchup
30min