Dispositivos e acessórios
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
red onions halved vertically100 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
red radishes200 g
-
yellow pepper cut in wedges that fit through feeder1
-
carrots200 g
-
plum tomatoes200 g
-
tinned pineapple slices drained, reserving 60 g juice140 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
toasted sesame oil30 g
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
-
toasted sesame seeds2 Tbsp
-
peanuts, roasted, salted2 Tbsp
-
fresh mint leaves (opcional)10 g
-
fresh coriander leaves (opcional)10 g
-
red chilli (opcional) finely sliced, for garnishing1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
646.3 mg
Proteína
5.1 g
Energia
973.2 kJ /
232.6 kcal
Gordura
12.6 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
29.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating (TM5)
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Marmalade-glazed Ham
1h 50min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14h 50min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1h 25min
Traditional Irish Stew
4h 30min
Oven Baked Vegetable Crisps
1h 45min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2h 25min
Bolognese Sauce
1h 15min
Russian Beetroot Salad
1h 10min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Red Berry Yoghurt
12h 20min
Beef in Stout
1h 40min