Dispositivos e acessórios
Baklava cheesecake
Preparação 20min
Total 25h 45min
12 portions
Ingredientes
Baklava crust
-
unsalted butter plus extra to grease100 g
-
cinnamon quill¼
-
raw sugar40 g
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
-
walnuts100 g
-
filo pastry covered with a damp tea towel10 sheets
Filling
-
cream cheese room temperature500 g
-
honey80 g
-
eggs2
-
Greek yoghurt100 g
-
cornflour1 ½ tbsp
-
orange blossom water2 tsp
Syrup
-
raw sugar50 g
-
honey70 g
-
cinnamon quill½
-
lemon peel no white pith2 pieces
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
water100 g
To serve
-
shelled unsalted pistachio nuts roughly chopped, to decorate2 tbsp
-
edible flowers to decorate (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
247.5 mg
Proteína
7.6 g
Energia
1747.4 kJ /
417.6 kcal
Gordura
30 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
13.5 g
Hidratos de carbono
32.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Red Velvet Cupcakes
1h
Yoghurt cheese
24h 40min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45min
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1h 20min
Soji balls (Semolina balls)
1h 40min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2h
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min
Chocolate Basque cheesecake
2h
Ginger spice and white chocolate muffin
35min
Turkish Spiced Lamb Bites
1h 30min