Dispositivos e acessórios
Potato, Pea and Onion Samosa
Preparação 45min
Total 1h 35min
24 pieces
Ingredientes
Samosa Pastry
-
plain flour plus extra for dusting255 g
-
ghee3 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
-
water120 g
Samosa Filling
-
potatoes peeled, diced (1 cm)260 g
-
fine sea salt1 pinch
-
water1000 g
-
onions quartered (approx. 1 onion)100 g
-
vegetable oil15 g
-
cumin seeds1 ¼ tsp
-
onion20 g
-
frozen peas50 g
-
frozen mixed vegetables50 g
-
fresh green chillies deseeded if desired2
-
garam masala1 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut into rounds (2 mm)15 g
-
fresh coriander leaves10 g
Finalisation
-
water for paper towels
-
vegetable oil for deep frying
-
plain flour for dusting
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
17.4 mg
Proteína
1.7 g
Energia
540.4 kJ /
129.2 kcal
Gordura
8.7 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
11.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ruby Bhogal
6 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chapatis
1h
Chilli Oil
1h 25min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip
1h
Baklava
1h 10min
Za'atar bread rolls
2h
Traditional Samosa
1h 30min
Vegetable Samosa Filling
30min
Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips
3h
Moroccan Mint Tea
25min
Samosas
1h 35min
Sheek Kebab
1h 10min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min