Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)

Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)

4.7 14 avaliações
Preparação 15min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • back bacon cubed (see Tip)
    100 g
    100 g smoked ham steak, cubed (see Tip)
  • extra virgin olive oil divided
    30 g
  • yellow onion in wedges
    70 g
  • carrots cut into pieces (½ cm)
    100 g
  • soy sauce to taste
    15 g
  • sugar (opcional)
    1 ½ tsp
  • large eggs
    3
  • homemade vegetable stock paste
    1 heaping tsp
    1 stock cube
  • white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    155 g
    155 g long-grain rice, (18-20 min cooking time)
  • water
    995 g
  • mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (2½ cm), zucchini, in half moons (1 cm)
    155 g
  • sesame oil (opcional) to garnish

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portion

Sódio 575.8 mg
Proteína 15.7 g
Energia 1437.5 kJ / 343.6 kcal
Gordura 13.5 g
Fibra 2.6 g
Gordura saturada 3.1 g
Hidratos de carbono 39.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações

Também pode gostar...