Dispositivos e acessórios
Whole Chicken with Ratatouille
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
olive oil divided1 ½ oz
-
mustard½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
whole chicken42 oz
-
onions cut into pieces (1 in.)9 oz
-
red bell peppers cut into pieces (1 in.)5 oz
-
green bell peppers cut into pieces (1 in.)5 oz
-
zucchini quartered and cubed (approx. ½ in.)10 ½ oz
-
tomato, canned14 oz
-
salt1 - 2 pinch
-
ground black pepper1 - 2 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1081.9 mg
Proteína
59.4 g
Energia
3459.8 kJ /
826.9 kcal
Gordura
56.2 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
14.3 g
Hidratos de carbono
20.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45min
Nourish Bowl (Diabetes)
55min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Creamy Butter Chicken
1h