Dispositivos e acessórios
Whole Chicken with Ratatouille
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
olive oil divided1 ½ oz
-
mustard½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
whole chicken42 oz
-
onions cut into pieces (1 in.)9 oz
-
red bell peppers cut into pieces (1 in.)5 oz
-
green bell peppers cut into pieces (1 in.)5 oz
-
zucchini quartered and cubed (approx. ½ in.)10 ½ oz
-
tomato, canned14 oz
-
salt1 - 2 pinch
-
ground black pepper1 - 2 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1081.9 mg
Proteína
59.4 g
Energia
3459.8 kJ /
826.9 kcal
Gordura
56.2 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
14.3 g
Hidratos de carbono
20.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2h 5min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Vegan Orange Crescent Rolls
Nenhuma avaliação
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Nenhuma avaliação
Chunky Guacamole
10min
Broccoli Stem Slaw
15min
Mixed Herbs Rice
35min
Angolan fish stew (Calulu)
50min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Ube Coffee
10min