Dispositivos e acessórios
Italian "Baked" Beans
Preparação 15min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves2
-
pancetta diced8 oz
-
tomato sauce8 oz
-
vegetable stock8 oz
-
molasses1 ½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fenneldried sage½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (15 oz cans), drained3 cans
-
fresh thyme to garnish1 - 2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
903 mg
Proteína
19 g
Energia
1180 kJ /
282 kcal
Gordura
2 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
BBQ Time Savers
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Colorado Cowboy Beans
1h 5min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Smoky Black Bean Soup
35min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1h 15min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Black Beans
30min
Chocolate Coconut Milk Custard
15min