Dispositivos e acessórios
Italian "Baked" Beans
Preparação 15min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves2
-
pancetta diced8 oz
-
tomato sauce8 oz
-
vegetable stock8 oz
-
molasses1 ½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fenneldried sage½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (15 oz cans), drained3 cans
-
fresh thyme to garnish1 - 2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
903 mg
Proteína
19 g
Energia
1180 kJ /
282 kcal
Gordura
2 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
BBQ Time Savers
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Curried Lentils
5h 15min
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Lemon Caper Potato Salad
1h
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min
Smoky Black Bean Soup
35min
Tomatillo Salsa
20min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24h 55min