Dispositivos e acessórios
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
Preparação 15min
Total 1h 35min
8 portions
Ingredientes
-
pork loin (approx. 1360 g)1
-
bacon, cured, smoked, sliced225 g
-
salt to season, to taste
-
black pepper, ground to season, to taste
-
white wine340 g
-
red onions sliced into rings2
-
apples cored and sliced into rings2
-
bay leaves, dried3
-
rosemary, fresh3 sprigs
-
Parmesan cheese cubed85 g
-
white pepper, ground2 tsp
-
Dijon mustard1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
365.2 mg
Proteína
10.9 g
Energia
1100.6 kJ /
263 kcal
Gordura
16 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
11.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoneware Baking Essentials
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Mini Frittatas
35min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Clam Chowder
55min
Chilli Lime Steamed Corn
25min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30min