Para preparar esta receita precisa do Protetor da lâmina Bimby®.

Para preparar esta receita precisa do Protetor da lâmina Bimby®. Saiba mais

Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
TM6

Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

4.0 (1 avaliação )

Ingredientes

  • 4 filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)
  • 2 tsp sea salt, divided
  • ¾ tsp ground black pepper, divided
  • 4 sprigs thyme, fresh
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 1 oz lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 2 oz shallots, halved
  • 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
  • 2 oz dry white wine
  • 1 tbsp white wine vinegar
  • 7 oz unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra to sear
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 2 oz water

Nutrição
por 1 portion
Energia
4940.7 kJ / 1180.9 kcal
Proteína
70.9 g
Hidratos de carbono
4.4 g
Gordura
95.7 g
Gordura saturada
48.6 g
Fibra
0.8 g
Sódio
1129.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas