
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)
- 2 tsp sea salt divided
- ¾ tsp ground black pepper divided
- 4 sprigs thyme, fresh
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 1 oz lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 oz shallots halved
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 7 oz unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra to sear
- 4 egg yolks, from large eggs
- 2 oz water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1180.9 kcal / 4940.7 kJ
- Proteína
- 70.9 g
- Gordura
- 95.7 g
- Hidratos de carbono
- 4.4 g
- Fibra
- 0.8 g
- Gordura saturada
- 48.6 g
- Sódio
- 1129.3 mg
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